دوشنبه، 25 آذر 1398

احکام وقف | تغییر وقف: سوال ده

پرسش :

آب انبار قدیمى وقف است، ولى فعلا با وجود لوله کشى، از آن هیچ استفاده اى نمى شود، آیا اجازه مى فرمایید آن را تخریب کرده و به جاى آن مراکز ورزشى یا فرهنگى بسازیم؟

پاسخ :
اگر محل آب انبار، قابل استفاده جهت تأمین آب آشامیدنى مردم، حتى با لوله کشى از آب شهر نباشد، متولى شرعى آن مى تواند آنجا را اجاره دهد و اجاره بهاى آن را به مصرف آب آشامیدنى مردم برساند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.