دوشنبه، 25 آذر 1398

ترک عادت عروسک بازی

پرسش :

با کودکی که در کلاس چهارم است و هنوز با عروسکهایش بازی می کند چگونه باید رفتار کرد؟

پاسخ :
اگر فرزند شما هنوز علاقه دارد که عروسک‌هایش را کنار خودش بخواباند، ایرادی ندارد. اگر از این طریق تنهایی اش پر می شود، این علاقه به تدریج کم خواهد شد. این بازیها را معمولا بچه هایی که تنهاتر هستند، بیشتر ادامه می دهند.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.