سه‌شنبه، 26 آذر 1398

وابستگی کودک به مهدکودک

پرسش :

با کودک سه ساله ای که نمی خواهد از مهدکودک به خانه برگردد و می خواهد نزد دوستانش بماند، چگونه باید رفتار کرد؟

پاسخ :
کودکی که در خانه تنهاست و خواهر یا برادری ندارد، و خانواده هم برای او برنامه های جالبی تدارک ندیده است، ترجیح می دهد در مهد باقی بماند. البته این واکنش یا رفتار نوعی ناهنجاری به حساب نمی آید.

برای کودکانی که احساس تنهایی می کنند این رفتار طبیعی است. حالا اگر ما محیط خانه را چنان جذاب و جالب کنیم و برای او برنامه ای ترتیب بدهیم که از بودن در خانه لذت ببرد و از تنهایی بیرون بیاید، این رفتار اصلاح خواهد شد.

منبع: پاسخ به والدین، دکتر سیما فردوسی، تهران: انتشارات صابرین، چاپ سیزدهم، 1394.