جمعه، 20 دی 1398

شرایط شاهد در طلاق

پرسش :

با توجه به این که هنگام طلاق شاهد باید عادل باشد, اگر شخصی خود را عادل نداند ولی بعضی افراد که وکالت در طلاق دارند او را عادل بدانند، آیا چنین شخصی می تواند خود را شاهد طلاق قرار بدهد و یا این که واجب است مجلس را ترک کند؟

پاسخ :
ترک مجلس لازم نیست، اما این شخص نمی تواند آثار طلاق صحیح را بر این زن مترتب کند.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری