سه‌شنبه، 24 دی 1398

احکام احیاى موات | سوال دو

پرسش :

25 سال پیش انبارى از شخصى خریده ام، بالاى آن انبار، زمینى بوده که آباد نبوده و اینجانب نیروى جوانى خود را در آباد کردن آنجا به کار گرفته ام، پس از 25 سال پسرهاى فروشنده انبار مى گویند زمینى که شما گرفته اید مال ما بوده است. چون در مجاورت خرمن ما مى باشد، دراین باره دستور اسلام را بیان فرمایید؟

پاسخ :
اگر موات بوده و حریم ملک دیگرى نبوده و شما آن را احیاى کرده اید، مالک شده اید.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.