سه‌شنبه، 24 دی 1398

احکام طلاق | مفقود شدن شوهر: سوال سه

پرسش :

اینجانب اهل افغانستان مى باشم، از مدت حکومت کمونیسم شوهرم مفقود شد و بعد از 7 سال تفحص، هیچ گونه اطلاعى پیدا نکردیم. به علماى منطقه و وکیل مرحوم حضرت امام (قدس سره) مراجعه و با درخواست طلاق، مطلقه ام کردند و عدّه نگهداشتم و بعد از یکسال صبر و شوهر کردم، آیا این ازدواج خلاف شرع است؟

پاسخ :
على القاعده، علماى منطقه و نماینده حضرت امام (قدس سره) همه جوانب مسأله را رعایت کرده و طلاق داده اند؛ لذا طلاق صحیح و در نتیجه ازدواج بعدى شما نیز صحیح است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.