چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام جبیره: سوال دو

پرسش :

دست شخصى جبیره بوده و مدتى براى وضو دست راست را در کیسه پلاستیکى مى کرده و آن را مى شسته یا وضوى ارتماسى مى گرفته است، حکم آن چیست؟

پاسخ :
در جبیره، باید دست سالم را به قصد وضو تر کنند و روى جبیره بکشند و یا روى کیسه بکشند (نه آنکه آن را بشویند یا در آب فرو ببرند) لذا در فرض سؤال، باید نمازهایى که با آن وضو خوانده است قضا کند. ضمناً غسل هم همین حکم را دارد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.