چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام ازدواج | مسائل متفرقه: سوال هفده

پرسش :

مشهور بین فقها (ره) این است که زنا با زن شوهردار موجب حرمت ابدى مى شود، حال اگر فرزندى از این راه به وجود آید، حلال زاده است یا خیر؟ و آیا محرمیت حاصل مى شود و حکم ارث آنها چیست؟

پاسخ :
به نظر این جانب زنا با زن شوهردار موجب حرمت ابدى نمى شود، لذا اگر بعد از طلاق یا فوت زوج و انقضاى عده، آنها با هم ازدواج کرده اند عقد آنها صحیح است و تمام احکام زن و شوهرى بر آن مترتب مى شود و فرزندان آنها حلال زاده هستند، ولى اگر عقد واقع نشده است احتیاط این است که با هم ازدواج نکنند.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.