چهارشنبه، 25 دی 1398

احکام نماز | نماز جماعت: سوال هجده

پرسش :

خانمى خانه دار است و امکان یادگیرى صحیح حمد و سوره برایش فراهم نیست ولى مى تواند در نماز جماعت شرکت کند، اما شوهرش اجازه نمى دهد، آیا باید از او اطاعت کند یا مى تواند بدون اجازه او در نماز جماعت شرکت کند؟

پاسخ :
فرض مورد سؤال گرچه بعید است ولى در صورت وجود، و عدم امکان یادگیرى و صحیح خواندن، احتیاط این است که نماز را به جماعت بخواند و در این مورد اطاعت از شوهر لازم نیست.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.