سه‌شنبه، 15 بهمن 1398

حکم مراسم شبیه‌ خوانی

پرسش :

در حسینیه‌ ها و مساجد بیشتر مناطق به‌خصوص روستاها مراسم شبیه‌ خوانی به اعتبار این‌که از سنت‌های قدیمی است برگزار می ‌شود، که گاهی اثر مثبتی در نفوس مردم دارد، این مراسم چه حکمی دارند؟

پاسخ :
اگر مراسم شبیه‌ خوانی مشتمل بر امور دروغ و باطل نباشند، و مستلزم مفسده هم نباشند، و با توجه به مقتضیات زمان باعث وهن مذهب حق هم نشوند، اشکال ندارند، ولی در عین حال بهتر است که به جای آن‌ها، مجالس وعظ و ارشاد و ذکر مصائب حسینی و مرثیه‌خوانی برپا شود.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری