دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام امور بیمه: سوال هفت

پرسش :

اگر انسان یقین کند که شرکت بیمه با پولهاى بیمه گزاران ربا انجام مى دهد آیا جایز است در این نوع بیمه ها شرکت کند؟ (نوع شرکت بیمه هاى خارجى این‌گونه‌اند).

پاسخ :
اگر مصداق کمک به ربا باشد جایز نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.