دوشنبه، 21 بهمن 1398

احکام اولاد: سوال نه

پرسش :

فرموده اید حق حضانتِ مادر، براى دختر هفت سال و براى پسر دو سال است، بفرمایید آیا به مجرد ورود کودک به سن دو سالگى یا هفت سالگى، حق حضانت مادر تمام مى شود، یا ملاک تمام شدن هفت سال یا دو سال مى باشد؟

پاسخ :
ملاک تمام شدن دو سال قمرى در پسر و تمام شدن هفت سال قمرى، در دختر است.

​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.