چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام خانواده | مسائل متفرقه: سوال دو

پرسش :

شخصى در زمان حیات پدر و مادر عاقّ آنها بوده است، آیا بعد از فوت آنها راهى براى راضى کردن آنها وجود دارد؟

پاسخ :
بلى مى تواند کارى کند که آنها از او راضى شوند، مثل اینکه براى آنها اعمال خیر انجام دهد، صدقه دهد، براى آنها طلب مغفرت کند، عبادات قضا شده آنها را قضا کند، اگر بدهى مالى، خصوصاً مظالم عباد، ولو احتمالى، به ذمه آنها است بپردازد و مانند این کارها.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد دوم، قم: امیر العلم، 1383.