چهارشنبه، 23 بهمن 1398

احکام ارث | ارث زوجین: سوال پنج

پرسش :

زن و مردى با هم ازدواج مى کنند و هردو کار مى کنند و در زندگى با هم سهیم بوده اند. حال زوج فوت کرده است. آیا زوجه غیر از سهم الارث، حق دیگرى هم دارد؟

پاسخ :
اگر زن مزد کار خود را مجاناً در اختیار شوهر نگذاشته باشد، تنها همان مقدار را حق دارد. مگر اینکه به شوهر وکالت داده باشد به اندازه سهم او در خانه و مغازه و... شریک باشد. که در این صورت به اندازه سهم خود مالک است و این مقدار ارتباطى با ارث ندارد.

منبع: جامع المسائل، استفتائات آیت الله العظمی محمد فاضل لنکرانی (ره)، جلد اول، قم: امیر العلم، 1383.