چهارشنبه، 23 بهمن 1398

مخارج خدمه موکب ها در زیارت اربعین

پرسش :

در اربعین حسینی در موکب هایی که در نجف، کربلا و مسیر حرکت زائران حسینی برپا می شود، تعدادی از زائران به عنوان خدمه به صورت ثابت در این موکب ها جهت خدمت رسانی انجام وظیفه می کنند و از طرفی زائر اربعین نیز محسوب می شوند؛ سؤال موکب داران این است که آیا می توان برای اعزام نیروهای خدمه بابت تهیه ویزا، هزینه رفت و برگشت آنها را از نذورات مردمی که در خصوص مراسم اربعین حسینی اهدا می گردد، تأمین نمود؟

پاسخ :
تابع نیت اهدا کنندگان است؛ و اگر قصد آنان مطلق باشد، مشکلی ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری