پنجشنبه، 24 بهمن 1398

بخت آزمایی و قرعه کشی

پرسش :

آیا برگزاری مراسم بخت آزمایی و قرعه کشی و اعطاء بخشی از درآمد حاصله به عنوان جایزه به نفر برنده به منظور تشویق عموم مردم برای شرکت در قرعه کشی و صرف مابقی درآمد حاصله به امور خیریه و ایجاد طرح های تولیدی و حمایت از کارآفرینان جوان جایز است یا خیر؟

پاسخ :
اگر به این نحو باشد که برای شرکت مردم در کار خیر، قبض‌هایی صادر کنند، و در قبال دریافت مبلغی، رسید آن را به مردم بدهند، و برای تشویق آنها قرعه‌کشی کنند، و جایزه ای بدهند، اشکالی ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری