پنجشنبه، 24 بهمن 1398

حکم کلاس موسیقی در دانشگاه

پرسش :

دانشجویان دانشکده علوم تربیتی باید در مرحله دروس اختصاصی در درس سرودها و آوازهای انقلابی شرکت کنند زیرا در آن‌جا قطعه ‌های موسیقی را آموخته و به‌طور اجمالی با آن‌ها آشنا می‌شوند. وسیله اصلی فراگیری این درس ارگ است، آموختن این درس که جزء واحدهای اجباری است چه حکمی دارد؟ خرید و استفاده از وسیله مذکور برای ما چه حکمی دارد؟ و به‌خصوص خواهران نسبت به اجرای تمرین در برابر مردها چه وظیفه ‌ای دارند؟

پاسخ :
استفاده از آلات موسیقی فی ‌نفسه برای اجرای سرودهای انقلابی و برنامه ‌های دینی و فعالیت های فرهنگی و تربیتی مفید، اشکال ندارد و خرید و فروش آلات نوازندگی و یاددادن و فراگیری آن برای استفاده در امور مذکور اشکال ندارد و خواهران می ‌توانند با رعایت حجاب واجب و ضوابط شرعی در کلاس درس حاضر شوند.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری