پنجشنبه، 24 بهمن 1398

رفتن به حرم ائمه و امام زادگان (علیهم السلام) با عذر شرعی

پرسش :

اگر عذر شرعی داشته باشیم می توانیم به زیارت امام رضا علیه السلام و امامان و امامزادگان برویم؟

پاسخ :
بنابر احتیاط واجب در حرم ائمه (علیهم السلام) یعنی زیر گنبد و اطراف ضریح مطهر، نمی توانید توقف نمایید؛ ولی توقف در رواق ها و قسمت های متصل به حرم آن حضرت (علیهم السلام) اگر مسجد نباشد، مانعی ندارد و نسبت به امامزادگان مطلقا در صورتی که مسجد نباشد، اشکالی ندارد.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری