پنجشنبه، 24 بهمن 1398

احکام حج | مصدود: سوال یک

پرسش :

هر گاه مصدود از دخول مکّه یا از طواف و غیر آن از اعمال عمره مفرده‌جهلاً بالحکم‌در محل صدّ، ذبح و تقصیر ننمود، و بعد از مراجعت به وطن عالم به حکم شد، تکلیفش نسبت به خروج از احرام چیست؟

پاسخ :
در هر جا متذکّر شد چنانچه فرستادن هدى به مکّه یا منىٰ ممکن باشد بفرستد، و اگر فرستادن هدى به مکّه یا منىٰ ممکن نباشد، در محل تذکر ذبح کند، و تقصیر نماید، و از احرام خارج شود.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.