جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | بین عمره و حج تمتع: سوال چهارده

پرسش :

آیا در فاصله بین اتمام عمرۀ تمتّع واحرام حج تمتّع مى‌توان از شهر مکّه خارج شد و در صورتى که عمداً یا جهلاً یا سهواً از مکّه خارج شود تکلیف چیست؟

پاسخ :
کسى که عمرۀ تمتّع انجام داده جایز نیست بدون ضرورت از مکّه خارج شود و در صورت ضرورت باید با احرام حج خارج شود ولى اگر بدون احرام خارج شده در صورتى که عالم به مسئله بوده معصیت کرده و باید توبه کند و اگر جهلاً یا سهواً خارج شده گناهى نکرده ولى در تمام صور ضررى به حج او نمیزند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.