جمعه، 25 بهمن 1398

کفن کردن جنازه ها با لباس

پرسش :

آیا در منطقه ای که جنازه های زیادی وجود دارد، برای کفن کردن اجساد، بیرون آوردن لباسهای آنها واجب است؟ در صورتی که بیرون آوردن لباس اموات برای امدادگران دارای مشقت باشد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
دفن میت با لباس، فی نفسه اشکال ندارد؛ ولی در صورت امکان غسل یا تیمم و کفن میت واجب است؛ و لباس میت اگر ارزش مالی داشته باشد، ملک ورثه ی میت است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری