جمعه، 25 بهمن 1398

یک نماز میت بر چند جنازه

پرسش :

الف) آیا می توان بر چند میت مذکر و مؤنث و بالغ و نابالغ، یک نماز خواند؟ ب) در صورت جواز، چینش اجساد چه طور باید باشد؟ و مقدار فاصله از روبرو و دو طرف چه قدر باید باشد؟

پاسخ :
الف) بله، اشکال ندارد؛ و در این صورت بعد از تکبیر چهارم در عباراتی که نمازگزار می گوید، باید تثنیه یا جمع بودن اموات را مراعات کند.
ب) جنازه ها با رعایت محاذات، جلوی روی نمازگزار قرار داده می‌شوند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری