جمعه، 25 بهمن 1398

یک نماز میت بر چند جنازه مرد و زن

پرسش :

اگر جنازه ها متعدد و از جهت جنسیت مختلط باشند، برای نماز خواندن آنها، الف) آیا لازم است که جنازه ی زن پشت سر مرد باشد؟ ب) آیا باید به جنازه زنها جداگانه نماز خواند؟

پاسخ :
الف) لازم نیست؛ ولی چیدن جنازه ها باید به گونه ای باشد که اولاً واجب است میّت را مقابل او به پشت بخوابانند، به‌طوری که سر او به طرف راست نمازگزار و پای او به طرف چپ نمازگزار باشد. و ثانیاً فاصله آنها با نمازگزاران زیاد نباشد، ولی کسی که نماز میّت را به جماعت می‌خواند، اگر از میّت دور باشد، چنانچه صفها به یکدیگر متّصل باشد، اشکال ندارد.
ب) لازم نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری