جمعه، 25 بهمن 1398

رعایت ضمیر در نماز میت

پرسش :

در نماز بر جنازه های مختلط زن و مرد، ضمیرها چه طور باید گفته شود؟

پاسخ :
فقط بعد از تکبیر چهارم باید مراعات تثنیه یا جمع بودن میت را بکند؛ و بقیه ی نماز با نمازی که برای یک میت خوانده می شود تفاوتی ندارد. اگر دو جنازه باشد می گوید: "اللهم اغفر لهذین المیّتین" و اگر سه جنازه یا بیشتر بود می گوید: " اللهم اغفر لهؤلاء الأموات".

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری