جمعه، 25 بهمن 1398

جنازه ی میت در چاه

پرسش :

چنانچه شخص مسلمان یا غیر مسلمان در چاه سقوط کرده و مرده است، و امکان خارج کردن او وجود ندارد، حکم آن چیست؟ در صورتی که خارج کردن همراه با به خطر افتان جان امدادگران باشد، یا باعث وارد آمدن ضرر و زیان به دیگران باشد، تکلیف چیست؟

پاسخ :
نسبت به غیر مسلمان وظیفه ای ندارید؛ و نسبت به مسلمان با فرض عدم امکان خروج آن، در همان چاه به حال خود رها می شود؛ و چاه قبر او خواهد بود؛ و اگر چاه ملک شخصی کسی نباشد، و یا مالک آن به مسدود کردن آن راضی باشد، تعطیل کردن چاه و بستن آن واجب است.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری