جمعه، 25 بهمن 1398

اجرت امدادگر

پرسش :

آیا امدادگر برای انجام کارهای امدادی خطرناک مثل آتش سوزی و مانند آن می تواند از اولیا و بستگان شخص حادثه دیده درخواست أجرت نماید یا خیر؟ در صورت عدم دسترسی به اولیا و بستگان و مطالبه أجرت توسط امدادگر آیا می توان از اموال فرد حادثه دیده أجرت را پرداخت نمود؟

پاسخ :
اگر این کار به درخواست کسی صورت بگیرد، و امدادگر قصد تبرّعی و مجّانی از کارش نداشته باشد، و برای این کار معمولاً أجرت می گیرند، باید شخص مذکور أجرت المثل را بپردازد؛ و در غیر این صورت امددگر نمی تواند أجرتی را مطالبه کند.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری