جمعه، 25 بهمن 1398

احکام نیابت حج | نیابت از امام زمان (عج)

پرسش :

بجا آوردن حج استحبابى به نیابت از طرف حضرت ولىّ امر عجّل اللّٰه تعالى فرجه الشریف در شهر حج جایز است یا خیر در حالى که طبق روایات وارده آن حضرت همه ساله در ایام حج در مکه مکرّمه حضور داشته و مناسک حج را بجاى مى‌آورند؟

پاسخ :
جواز آن بعید نیست.

​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.