جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | استطاعت مالی: سوال پنجاه و یک

پرسش :

زن شوهردارى مى‌گوید که شخصى که تا حدى به نظر امین مى‌رسید به من گفت که شما زینت آلات خود را بفروش و پولش را به من بده تا شما را با جواز زوجه‌ام به مکه ببرم لکن شوهرم قبول نکرد به مکه بروم آیا رفتن به مکه بر من واجب بوده یا نه؟

پاسخ :
فروختن زینت آلات مورد حاجت براى حج واجب نیست و داشتن زینت آلات مورد حاجت موجب استطاعت نمى‌شود.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.