جمعه، 25 بهمن 1398

احکام حج | کوچ از منى: سوال دو

پرسش :

حاج وظائف منىٰ را انجام داده، و صبح دوازدهم براى بعض حوائج به مکّه آمده، آیا لازم است قبل از ظهر براى نفر بعد از ظهر به منىٰ برگردد یا خیر؟

پاسخ :
اگر قبل از ظهر نفر کرد ضررى به حج او نمى‌رسد، هر چند عمداً باشد، ولکن معصیت کرده، و لازم است در صورت امکان، قبل از ظهر به منىٰ برگردد، و در صورت جهل و نسیان چیزى بر او نیست.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.