جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | احرام: سوال یکصد و پنجاه و پنج

پرسش :

بنده پاسدار مى‌باشم در سال ۶٣ بوسیلۀ سپاه با خرج خودم حج واجب انجام دادم حال مجدّداً قصد انجام حج دارم اگر چنانچه انشاء اللّٰه موفق شوم بهتر است که نیّت حج احتیاطى کنم یا مستحب؟

پاسخ :
اگر احتمال مى‌دهید که حج قبلى اشکال داشته خوب است به‌نیّت امر فعلى‌متوجه برشما (اعم‌از واجب‌ومستحب) انجام دهید انشاءاللّٰه موفق‌باشید.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.