جمعه، 25 بهمن 1398

احکام اعمال عمره تمتع | طواف: سوال یکصد و سی

پرسش :

اگر کسى در آخر یکى از شوطهاى طواف شک کند بین تمام شدن شوط هفتم و شوط پنجم و یا ظن به هفت شوط پیدا کند، و در هر دو صورت بنا را بر اقل گذاشته، و بقیه را رجاءاً بجا آورده، و بعد از اتمام بدون نماز طواف یک دور لغواً دور زده تا نزدیک حجرالاسود، وبعد تمام اشواطى را که بجا آورده به خیال آنکه شاید آنها درست نشده همه آنها لغو حساب کرده مجدّداً هفت شوط دیگر به قصد وجوب، طواف کرده است آیا طواف او صحیح است یا نه؟

پاسخ :
صحت آن بعید نیست.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.