جمعه، 25 بهمن 1398

احکام عمره تمتع | نماز طواف: سوال بیست و هفت

پرسش :

حاج هنوز نماز طواف خود را نخوانده، مى‌تواند نیابتاً نماز طواف دیگرى را بخواند یا نه؟

پاسخ :
نماز طواف را بنابر احتیاط واجب بعد از طواف باید فوراً بجا آورد، بنابراین، نیابت از دیگرى در نماز، منافات با فوریت دارد، لکن اگر قبلاً خواند، نماز صحیح است.

منبع: استفتائات حج، آیت الله العظمی لطف ‌الله صافی، قم، انتشارات حضرت معصومه (علیها السلام)، 1380.