جمعه، 25 بهمن 1398

مراسم جشن و رقص

پرسش :

در بعضی از مناطق، زنان مراسمی را به اسم سفره حضرت ابوالفضل (علیه السلام) برای اجرای برنامه هایی به عنوان جشن عروسی حضرت فاطمه (سلام الله علیها) برگزار می کنند و در آن شعرهای عروسی خوانده و کف می زنند. انجام این امور چه حکمی دارد؟

پاسخ :
برگزاری این جشن ها و مراسم اگر همراه با ذکر اکاذیب و مطالب باطل نبوده و موجب وهن مذهب نشود، فی نفسه اشکال ندارد.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری