جمعه، 2 اسفند 1398

کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹

پرسش :

آیا کرونا ویروس جدید ۲۰۱۹ همانند سارس SARS یا مرس MERS است؟

پاسخ :
خیر. کرونا ویروس‌ها خانواده بزرگی از ویروس‌ها هستند بعضی از آن‌ها برای انسان و بعضی دیگر برای حیوانات بیماریزا هستند.

کرونا ویروس جدید مانند عوامل ایجاد بیماری SARS و MERS نیست. در هر حال تجزیه و تحلیل‌های ژنتیکی در آزمایشگاه نشان داده که این ویروس از ویروسی شبیه SARS احتمالاً در خفاش نشأت گرفته است.

تحقیقات در این زمینه ادامه دارد. اطلاعات در خصوص این بیماری به سرعت در حال افزایش است و به محض دسترسی به اطلاعات جدید، در اختیار عموم قرار خواهد گرفت.