جمعه، 2 اسفند 1398

آزمایش بررسی ابتلا به بیماری کرونا

پرسش :

آیا لازم است جهت بررسی ابتلا به بیماری کرونا ویروس آزمایش بدهیم؟

پاسخ :
چنانچه شما تب و علایم تنفسی یعنی سرفه یا تنگی نفس را طی ۱۴ روز پس از مسافرت به چین پیدا کردید باید با یک پزشک مشورت نمایید و سابقه مسافرت اخیر خود یا تماس نزدیک با فرد علامت دار در زمان مسافرت را به وی یادآوری نمایید.

همچنین اگر تماس نزدیک با کسی را داشته اید که اخیراً مسافر چین بوده است، این مورد را نیز به پزشک خود بگویید. این پزشک شماست که در مشورت با مرکز بهداشت استان مشخص خواهد نمود که آیا شما به نمونه گیری نیاز دارید یا خیر.