سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

علایم شایع بیماری کرونا

پرسش :

علایم شایع عفونت بیماری کرونا ویروس چیست؟

پاسخ :
علائم شایع عفونت بیماری کرونا ویروس شامل علائم تنفسی، تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات تنفسی است. در موارد شدیدتر، عفونت می‌تواند باعث ذات الریه ، سندرم حاد شدید تنفسی، نارسایی کلیه و حتی مرگ شود.

رعایت استانداردها برای جلوگیری از شیوع عفونت شامل شستن منظم دست با ضدعفونی کننده های مناسب، پوشاندن دهان و بینی هنگام سرفه و عطسه، پختن گوشت و تخم مرغ به صورت کامل بسیار لازم و ضروری است.

ضدعفونی کردن مکرر دست‌ها و استفاده از محصولات ضدعفونی کننده در مراکز بهداشتی جهت افزایش ایمنی و تضمین سلامت بیماران و کارکنان بسیار مهم است.

ضدعفونی دست ها با استفاده از محلول های ضدعفونی کننده دست ساخت کشور آلمان با برند دکتر شوماخر آلمان انتخاب صحیح و درستی در راستای کاهش شیوع بیماری‌های واگیردار است. این محلول ضدعفونی کننده دست آسپتومن ASEPTOMAN از طریق شرکت کیمیا سوشا به تمام نقاط کشور عزیزمان ارسال و عرضه می‌گردد.

منبع: drsosha.com