سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

مراقبت بعد از تماس با شخصی مبتلا به کرونا

پرسش :

با شخصی که ویروس کرونا دارد تماس نزدیک داشته ام؛ چکاری باید انجام دهم؟

پاسخ :
سلامتی خود را از روزی که برای اولین بار با شخص بیمار از نزدیک ارتباط برقرار کرده‌اید به صورت مداوم تا ۱۴ روز ارزیابی کنید. به طور مثال دو بار در روز دمای بدن خود را بسنجید.

به وجود علائم تنگی نفس یا مشکل در تنفس و سرفه توجه کنید. وجود سایر علائم اولیه مانند لرز، درد بدن، گلو درد، سردرد، اسهال، تهوع (استفراغ) و آبریزش بینی ممکن است خطرناک باشد.

اگر به تب یا هریک از این علائم مبتلا هستید، سریعاً به پزشک مراجعه کنید و برای جلوگیری از شیوع بیماری کرونا ویروس از ضدعفونی کننده های دست و سطوح استفاده کنید.

محلول و ژل ضدعفونی کننده دست آسپتومن محصول کشور آلمان بوده و بسیار کارآمد و موثر در از بین بردن ویروس کرونا است.

منبع: drsosha.com