سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

خطر کرونا برای افراد مسن

پرسش :

کرونا برای چه گروه سنی خطرناک‌تر است؟

پاسخ :
کرونا می تواند برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند خطرناک تر باشد.

ویروس ها عملکرد سیستم ایمنی را به شدت کاهش می دهند و با تضعیف مرحله به مرحله آن در نهایت باعث مرگ بیمار می شوند.

سالمندان از جمله گروه های سنی هستند که عملکرد سیستم ایمنی در بدن آن ها ضعیف تر است.

بنابراین این افراد در خانواده ها باید از خطر ابتلا به سرماخوردگی ساده هم مصون بمانند.

داشتن بیماری های زمینه ای مانند دیابت، تنگی نفس، بیماری های قلبی و عروقی و عفونی نیز می تواند فرد مبتلا را به سمت مرگ پیش ببرد.

منبع: فارس