سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

میزان ابتلای کودکان به کرونا

پرسش :

آیا این درست است که کودکان به کرونا مبتلا نمی شوند؟

پاسخ :
کودکان نیز به این بیماری مبتلا می شوند اما به نظر می رسد به دلایلی که فعلا از لحاظ علمی قطعی نیستند این بیماری در کودکان مانند یک سرماخوردگی ساده و کم خطر بروز پیدا می کند.

نکته مهم این است که کودکان در همین شرایط می توانند به سادگی ناقل این بیماری به افراد مسن تر باشند. پس اگر در خانواده کودکی دارید که علایم سرماخوردگی داشت در این روزها او را از سالمندان و افرادی که به واسطه بیماری عملکرد ضعیفی در سیستم ایمنی دارند دور نگه دارید.

منبع: فارس