سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

چگونگی تشخیص کرونا

پرسش :

با توجه به این که کرونا علایمی شبیه به سرماخوردگی و آنفولانزا دارد در درمانگاه ها و بیمارستان های ما چطور تشخیص این بیماری امکان پذیر خواهد بود؟

پاسخ :
در هیچ نقطه از دنیا این بیماری در درمانگاه ها و بیمارستان ها تشخیص داده نمی‌شود.

پروتکل معینی به پزشکان همه مراکز درمانی ابلاغ شده است. پزشک با بیمار به طور دقیق صحیت می‌کند. اگر در شرح وضعیت بیمار نکاتی بود که او را مشکوک به این بیماری نشان می داد پزشک موظف است که بیمار را به مراکز آزمایشگاهی ما هدایت کند.

در این آزمایشگاه ها از بیمار نمونه آزمایشگاهی گرفته می شود و تا آماده شدن جواب آزمایش بیمار تحت مراقبت قرار می‌گیرد. در صورت مثبت بودن این آزمایش بیمار در بیمارستان های معین بستری و رسیدگی به وضعیت او در قرنطینه آغاز می شود.

منبع: فارس