سه‌شنبه، 6 اسفند 1398

روند بهبود در مورد بیماری کرونا

پرسش :

روند بهبود در مورد بیماری کرونا به چه صورت است؟ آیا ماندن در قرنطینه و حفظ وضعیت عمومی بدن در بهبود بیماری موثر است؟

پاسخ :
هیچ ویروسی در بدن پایدار نیست. تنها ویروسی که در بدن باقی می ماند ویروس ایدز است.

ویروس کرونا هم این مکانیزم را در خود دارد و بعد از مدت یک تا سه روز از بدن خارج می شود. اما میزان آسیبی که به بدن وارد می کند ارتباط مستقیم با شرایط سیستم ایمنی بدن دارد. این از هر فرد نسبت به فرد دیگر متغیر است. آسیب ها در یک فرد به گونه ای است که بیماری منجر به فوت می شود و در مورد تعدادی دیگر شرایط بیماری بعد از گذشت زمان و راهکار های موجود مانند تامین آب بدن و حفظ دمای طبیعی رو به بهبودی می رود.

طبق آمار وضعیت  تعداد زیادی از مبتلایان که عملکرد سیستم ایمنی آن ها نرمال بوده و بیماری زمینه ای نیز نداشته اند بهبود پیدا کرده است.

منبع: فارس