جمعه، 9 اسفند 1398

حکم دفن اموات با بیماری واگیردار در مکان های غیر مجاز

پرسش :

با گسترش جمعیّت در شهرهاى کلان، بعضاً اموات با بیمارى هاى واگیردار از قبیل وبا، ایدز، طاعون و غیره با اقدامات غیر قانونى متوفى در ملک شخصى یا باغ یا حسینیه ها یا قبرستان هاى متروکه دفن مى گردند، آیا این عمل که به جامعه ضرر و زیان مى رساند جایز است؟

پاسخ :
هر کارى به جامعه ضرر و زیانى برساند جایز نیست. به علاوه مخالفت با مقرّرات حکومت اسلامى نیز مجاز نمى باشد.‌

منبع: makarem.ir