جمعه، 9 اسفند 1398

چگونگی تجهیز میّتی که بیماری واگیردار داشته

پرسش :

اگر شخصی که به دلیل بیماری واگیردار، هر نوع تماس با او حتی بعد از مرگ خطرناک است و موجب سرایت می شود احکام تجهیز او چه حکمی دارد؟

پاسخ :
در صورتى که از نظر پزشکان متعهّد و متخصّص خطر جدّى باشد، لازم است مراسمى از قبیل غسل و مانند آن، که سبب آلودگى مى شود حذف گردد. و اگر تیمّم دادن و کفن کردن هر چند از روى پلاستیک اشکالى ایجاد نکند، باید انجام شود. و اگر آن هم ایجاد خطر مى کند، باید به نماز سریع و ساده قناعت گردد.

منبع: makarem.ir