چهارشنبه، 14 اسفند 1398

ویروس کرونا بر روی سطوح

پرسش :

آیا ممکن است ویروس کرونا روی فرش یا دیگر سطوح نرم وجود داشته باشد؟ یا روی سطوح سخت نیز وجود خواهد داشت؟

پاسخ :
اکنون هیچ شواهدی درباره ویروس کرونا در دست نیست که نشان دهد این ویروس از سطوح نرم همچون فرش به انسان منتقل می‌شود.

ممکن است این ویروس از روی سطوحی به کرات به آن‌ها دست زده می‌شود همچون دستگیره در منتقل شود گرچه شواهد سازمان بهداشت جهانی نشان می‌دهند ذرات ویروس ممکن است فقط چند ساعت زنده بمانند.

به نظر می‌رسد هنگامی که شخصی مبتلاست پس از عطسه یا سرفه، سطح را لمس کرده و سپس دست خود را به چشم خود مالیده است.

از این جهت است که شستن مکرر دستان با آب و صابون یا مایع ضد عفونی الکلی توصیه می‌شود و همچنین توصیه می‌شود دستگیره در‌ها را با اسپری تمیز کننده، پاک کنند.

منبع: iribnews.ir