شنبه، 17 اسفند 1398

درمان کرونا

پرسش :

آیا کرونا درمان دارد؟

پاسخ :
تاکنون هیچ درمان مشخصی برای این بیماری تدوین نشده است.

درمان، شامل اقدامات حمایتی است که به معنی رساندن مایعات به بدن، دارو برای کنترل تب و در موارد شدید، دادن اکسیژن است.

کسانی که بیماری شدیدی دارند باید دستگاه تنفس مصنوعی داشته باشند.

عفونت‌های باکتریایی ممکن است بر این بیماری سوار شوند.

بیمارانی که دچار این حالت می‌شوند باید درمان آنتی بیوتیکی نیز دریافت کنند.

هیچ شواهدی در دست نیست که نشان دهد استفاده از مکمل‌هایی همچون ویتامین سی یا پروبیوتیک‌ها ممکن است سرعت بهبود بیماری را بیشتر کنند.

منبع: iribnews.ir