شنبه، 17 اسفند 1398

میزان خطر ویروس کرونا

پرسش :

ویروس کرونا چقدر مرگبار است؟

پاسخ :
هنوز دقیق نمی‌دانیم! ولی شواهد نشان می‌دهد بسیاری از مبتلایان ممکن است بیماری ملایمی را تجربه کنند و بدون درمان خاصی، بهبود یابند.

در ابتدای همه گیری به نظر می‌رسد حدود بیست درصد موارد، بیماری جدی داشته باشند.

بیمارانی که به مشکلات شدید تنفسی دچار می‌شوند باید تحت اکسیژن درمانی قرار گیرند.

نرخ مرگ و میر بیماری که در چین گزارش شده حدود سه درصد است.

به خاطر داشتن این نکته مهم است که در همه گیری یک بیماری، شرایطی همچون کوه یخ وجود دارد و شدت بیماری، بیش از حد معمول، تخمین زده می‌شود و موارد خفیف بیماری دیده نمی‌شوند یا تشخیص داده نمی‌شوند لذا مرگ و میر ناشی از بیماری، بیشتر از حد واقعی دیده می‌شود.

به همین دلیل ممکن است آمار ۳ درصد نیز بالاتر از حد واقعی باشد.

بر خلاف کرونا ویروس، مرگ و میر ناشی از سارس حدود ۱۰ درصد؛ و مرگ و میر ناشی از مرس بین ۳۰ تا ۴۰ درصد بود!

منبع: iribnews.ir