شنبه، 17 اسفند 1398

اقدامات لازم پس از ابتلا به کرونا

پرسش :

در صورتی که کسی احتمال ابتلا به بیماری کرونا دهد، چه کند؟ آیا باید فوری به مرکز درمانی مراجعه کند؟

پاسخ :
اگر به پزشک تان دسترسی دارد با او تماس تلفنی بگیرید.

ولی اگر به پزشک دسترسی ندارید و نگران بیماری خود یا خانواده خود هستید با مرکز درمانی نزدیک محل زندگی تماس بگیرید.

در غیر این صورت می‌توانید مستقیم به مرکز درمانی مراجعه کنید.

فقط مبتلایان به علائم شدید تنفسی و مشکلات جدی باید به مرکز درمانی مجهز مراجعه کنند.

علائم شدید شامل افزایش شدید نبض، افت فشار خون، دمای بسیار بالا یا بسیار پایین بدن، گیجی، مشکل تنفسی، و کم آبی شدید می‌شود.

منبع: iribnews.ir