شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مسائل متفرقه: سوال هفت

پرسش :

در برخی از استفتائات آمده است که شما اقامه‌ی نماز جماعت در هتل‌های مکه‌ی مکرّمه را جایز نمی‌‌دانید، آیا اقامه‌ی نماز جماعت در منازل و خانه‌های محل اقامت کاروان‌های حجّ جایز است؟ لازم به ذکر است که این منازل تنها به کاروان‌ها اختصاص دارد و برپایی نماز جاعت، بهانه‌ای برای حجّاج در ترک نماز در مسجد‌الحرام نخواهد بود.

پاسخ :
اقامه نماز جماعت در منازل و خانه ها را نیز، در صورتی که مایه‌ی جلب نظر دیگران، و موجب عیب‌گیری بر حجّاج از جهت عدم مشارکت با مسلمانان در نماز جماعت در مسجد گردد، جایز نمی‌دانیم.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری