شنبه، 17 اسفند 1398

احکام حج و عمره | مبیت در منى و کوچ کردن از آن: سوال هفت

پرسش :

کسی که در اثناء بیتوته دوم در مِنی، به‌خاطر جهل به محدوده منی از آن خارج شود، چه حکمی دارد؟ کسی که فوراً اشتباه را جبران کرده و وارد منی شود و نیز کسی که اشتباه خود را فوراً جبران نکند، چه حکمی دارند؟

پاسخ :
اگر در تمام نیمه اول یا نیمه دوم شب، در مِنی بیتوته کند، چیزی بر گردنش نیست. در غیر این‌صورت باید یک گوسفند به عنوان کفّاره بدهد؛ مگر این‌که خروجش از مِنی دقایق بسیار اندکی ـ مثلاً دو تا پنج دقیقه ـ باشد، به‌گونه‌ای که در صدق عرفی بیتوته منی در تمام نصف شب ضرری وارد نکند.

​​​​​​​منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری

نظرات کاربران