چهارشنبه، 21 اسفند 1398

احکام | اجتهاد و تقلید: سوال نود و دو

پرسش :

تاکنون در بقاء بر تقلید از میت، به اجازۀ مجتهد غیر اعلم عمل مى‌کردیم، اگر در این مورد اجازۀ اعلم شرط باشد، آیا واجب است بر ما عدول به اعلم و طلب اجازۀ از او در بقاء بر تقلید میت؟

پاسخ :
بسمه تعالى؛ در مسأله بقاء بر تقلید باید به مجتهد زندۀ اعلم یا محتمل الاعلمیه رجوع نموده و بر طبق فتواى او عمل نماید، و اللّه العالم.

منبع: استفتائات جدید، آیت الله العظمی جواد تبریزی (رحمه الله)، جلد دوم، قم: نشر سرور، 1385.